A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. További tudnivalók adatvédelmi szabályzatunkban

Terápiás eszközök

Terápiás eszközök

A hagyományos kínai orvoslás több ezer év hagyományain keresztül fejlődött egy olyan kifinomult eszközzé, amit ma világszerte használunk. Egy klasszikus megfogalmazás szerint a kínai orvoslás az élet meghosszabbításának eszköze.

Célja a hosszan tartó egészség: az erős szervezet, az életkedv, az éles látás, az éles hallás – egy minőségi élet megvalósítása. Más szóval a kínai orvoslás az élet ápolásának eszköze. Ezek a terápiás eszközök ebben segíthetnek a felhasználónak az akupunktúrás pontok ingerlésén keresztül.

Listázás:
Rendezés:

Akupresszúrás Masszázslabda

A HerbaDoctor masszázslabda egy praktikus egészségmegőrző eszköz lehet az otthonában. Az akupunktúrás-mágneses masszázslabda a Hagyományos Kínai Orvoslás egyik továbbfejlesztett eszköze. A tűkkel borított eszközt a kínaiak a tenyerek, talpak és az egész test masszírozására használják, hogy ezáltal megelőzzék a betegségeket és fejlesszék az agyi funkciókat. • Az akupunktúrás masszázs labda ha..

5,990 Ft

Masszázsgyűrű Kristálydobozban

    Az ember ujjai rendkívülien érzékenyek, idegi ellátottságuk nagyon gazdag. Húzza az ujjára a gyűrűt és gyengéden görgesse végig néhányszor. A hatás azonnal érezhető. A fenti kép alapján válaszd ki, hogy melyik szervre, szervrendszerre szeretnél hatni, vagy milyen egészségügyi problémát szeretnél kezelni és aszerint kezd el masszírozni az ujjaidat a gyűrűvel. Ez nemcsak egy ..

3,490 Ft