A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. További tudnivalók adatvédelmi szabályzatunkban

Magyar Termék Nagydíj

Magyar Termék Nagydíj

A Magyar Termék Nagydíjat azok a magyar cégek, azon belül pedig azok a termékek kapják meg, amelyek minőségi szempontból magasan kitűnnek a magyar piacon.Ezek a professzionális készítmények szigorú gyártási feltételeknek és kiemelt szakmai elvárásoknak felelnek meg. Hazánk legtekintélyesebb és legszigorúbb tanúsító rendszerének célja a fogyasztói döntés segítése azáltal, hogy pozitív megkülönböztetésben részesítse a kíváló minőségű és bizalomraméltó hazai termékeket.

Listázás:
Rendezés:

Arany Alma Arckrém

A különleges svájci alma őssejt kivonat és a 24 karátos arany részecskék aktivizálják a bőr saját sejtjeit, ezáltal jelentősen csökkenti a ráncokat és biztosítja a bőr rugalmasságát. Megfiatalodott, feszesebb, élettelibb bőr lesz az eredmény. Ez a természetes arckrém a 10 féle gyógyfüvön kívül tartalmaz még kollagént, olívaolajat, sheavajat, növényi kollagént.Hatása: antioxidáns, bőrmegújító, hidr..

6,350 Ft

Arany Menta Testbalzsam

Az Arany Menta Balzsamban találkozik az ősi tudás és a modern tudomány. Rácz Éva továbbfejlesztett testbalzsama, 24 karátos tisztaságú arany részecskékből, válogatott gyógynövényekből, sheavajból és olívaolajból készül. Miben más? A rendkívüli finomságú aranyrészecskék fokozzák a gyógynövények hatását és szállító szerepet is betöltenek. Ezért a hatóanyagokat épp oda szállítják, ahol a legnagyobb s..

6,480 Ft

Arany Menta Extragél

Az Arany Menta Extragél egyedülálló testbalzsam a Magyar Piacon. Rácz Éva továbbfejlesztett készítményében is arany részecskék találhatóak, melyek hatásosak lehetnek fájdalomcsillapításban és gyulladáscsökkentésben. Javíthatja a vérkeringést, elősegítheti az ízületek mozgását. A benne található rézoldat regenerálhatja a porcokat és az izmokat is. Gyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat. A számos vá..

6,990 Ft