A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. További tudnivalók adatvédelmi szabályzatunkban

Rólunk

Rácz Éva, a balzsamok mestere


Rácz Éva vagyok, több diplomás természetgyógyász, fitoterapeuta (gyógynövényszakértő), szakképzett ápolónő és agrármérnök.


Kislányként a gyógynövények ismeretét és szeretetét a nagymamám mutatta meg. Közösen gyűjtöttük, szárítottuk a gyógyító füveket - fűszernövényeket. A gyógynövények használata ma is része minden napjaimnak.


Ma természetgyógyászként is folyamatosan tanulok, képzem magam, jelenleg is aromaterápiát, funkcionális táplálkozástant, hagyományos kínai orvoslást, akupunktúrát és más különböző alternatív gyógyászatokat tanulok. Szemléletem szerint nem a betegséget, hanem az embert kell önmaga teljességében (test, elme, szellem) gyógyítani és támogatni. Fejlesztéseim során az egészség visszaszerzésével és megőrzésével kapcsolatos új megoldások után kutatok. a természet, a benne található kincsek, gyógynövények, virágok, ásványok és az ezekből kivont hatóanyagokkal való kísérletezés. A HerbaDoctor gyógynövényes natúrkozmetikumai 100 %-ban természetesek, nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges illatanyagot, színezéket, mellékhatás mentes megoldást nyújthatnak a különböző egészségügyi problémákra. Válogatott, főként hazai gyűjtésű gyógynövényekből, különleges hatóanyagokból, növényi esszenciákból, nemes ásványi anyagokból állnak. Gyógynövényes natúrkozmetikumaimat otthon bárki kényelmesen, biztonságosan és egyszerűen használhatja.A termékfejlesztések mellett napi szinten is segítem a hozzám forduló pácienseimet ingyenes tanácsadással. Az Echo Tv-ben, a Vitalitás műsorban Béky László Tanár Úrral együtt rendszeresen tartok egészségügyi tanácsadást.
Nálunk minden vásárlónak jutalom jár

A webshopban történő vásárlások után pontokat írunk jóvá Neked, melyekkel későbbi vásárlásoknál könnyedén, gyorsan fizethetsz.

Kérdésed van? Nyugodtan írj vagy hívj!

 

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől-péntekig 8:00-15:30-ig fogadja hívásodat.

 

 +36 42/792-979

 hello@herbadoctor.hu

 

Bioboltok listája ahol kaphatóak termékeink